Meubels ruilen

Design on Stock wil dat u trots en tevreden bent met uw nieuwe meubels. Soms komt het voor dat uw aankoop in de huiskamer niet het gewenste effect geeft. De afmetingen zijn net te groot of juist te klein. Of de kleur blijkt toch geen goede combinatie te vormen met de vloer of stoffering. Design on Stock biedt u een oplossing. 

Wanneer de meubels zijn afgeleverd en u besluit binnen 2 dagen om de meubels te ruilen dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Design on Stock. U kunt dan een vergelijkbare keuze maken uit onze collectie. Binnen afzienbare tijd worden de meubels bij u thuis omgeruild.

U betaalt annuleringskosten en de eventuele meerprijs. De annuleringskosten bedragen 25% van de adviesverkoopprijs van het meubel dat u wilt ruilen, hiermee bedoelen we het meubel dat u in eerste instantie hebt gekocht (deze adviesverkoopprijzen vind u op deze site of in het meest recente Design on Stock magazine). Ook als uw nieuwe meubel een lagere adviesverkoopprijs heeft, blijven de annuleringskosten 25% van het meubel dat retour gaat. De kosten voor het inzetten van een verhuislift (indien noodzakelijk) zijn € 350,-.